woensdag 29 augustus 2012

Omscholen!


Niet alleen ben ik de afgelopen tijd heel erg hard bezig met het bestuderen van de mogelijkheid om voltijd ketchup-maker te worden, ook heb ik mij voorzichtig georiĆ«nteerd op om/her/bij scholing. Voor ‘je weet maar nooit’.
Ooit heb ik een competentietest gedaan bij het UWV en de lijst met voorbeeldberoepen die aansloten bij mijn interesses en waar ik me van zou kunnen afvragen of het een alternatief zou kunnen zijn voor het beroep dat ik op dat moment uitvoerde, logen er niet om. Docent Engels, Nederlands en/of Duits (!), wijkverpleegkundige en fysiotherapeut sloten naadloos aan bij de door mij zorgvuldig ingevulde interessevragenlijst. Ik moest deze lijst wel vooral zien als hints en tips en de gesuggereerde beroepen stonden helemaal los van de door mij reeds gevolgde (en afbetaalde!) universitaire opleiding tot Kunst- en Cultuurwetenschapper….

Echter, ik denk dat mijn hartje toch ergens anders naar uit gaat en vond op mijn Speld kalender een opleiding die compleet aansluit bij mijn huidige interesses en behoeften. 
De opleiding tot Rossoloog, gegeven aan de faculteit Tintologie van de voor mij al bekende Erasmus Universiteit wordt het! Met zeer goede mogelijkheden op de arbeidsmarkt! 
“Rossologen komen bijvoorbeeld terecht in tomaten-kwekerijen en socialistische senaatsfracties”.
Vandaag download ik even het inschrijvings-formulier, morgen ga ik naar de kweker en vanaf zaterdag is er weer ketchup! 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten