vrijdag 28 september 2012

Eerste BIG TASTE verkooppunt is een feit!


Soms kan het snel gaan: je stuurt een mailtje met de vraag of men geïnteresseerd is in een lokaal, duurzaam product en meteen komt er een uitnodiging om dat product te komen laten zien.
Gister gemaild, vanmorgen op bezoek en vanmiddag staan mijn potjes ketchup bij Samen in de Keuken  in de Hekelstraat in Alkmaar!

 

Wilma en Emmy zijn een tijdje geleden met hun kookwinkel neergestreken in Alkmaar en verkopen een breed assortiment aan culinaire producten: olie en azijn, Spaanse en Italiaanse wijnen, een groot assortiment aan dippers, maar ook jams, thee, potten en pannen .

En nu hebben ze de Nederlandse, de Europese en ook wereld primeur voor BIG TASTE NO WASTE Ketchup. Gefeliciteerd! Omdat mijn voorraad niet meer zo groot was hebben ze maar 10 potjes in de winkel staan… En morgen avond is het Alkmaar Shopping Night dus ik vrees dat er van dat partijtje potjes niet veel van over zal zijn na morgen… Volgende week donderdag ga ik weer opnieuw naar de kweker, dus op z’n vroegst na het weekend van 6 & 7 oktober weer de eerste nieuwe ketchup.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten