maandag 6 oktober 2014

OPSPORING VERZOCHT

Tomatenzaad gestolen voor illegale opkweek

Zie ik ineens een bericht langskomen op Tomatennet.nl. In België (waar anders dan in de vrijstaat België zou ik bijna zeggen) is een kweker tijdens “het logistieke proces” beroofd van tomatenzaad. Het moet toch niet gekker worden!

Nou kan ik daar heel lacherig over doen en eigenlijk moet ik om dit bericht ook wel een beetje gniffelen. Maar dat komt vooral door het bericht zelf. Er is iets gebeurd, daarvan moet melding gemaakt worden, alleen de schrijver van het bericht weet het zelf ook allemaal niet zo goed.

tomatenzaadjes...!
“Wat er precies is gebeurd, is nog onduidelijk. Er werd een klacht ingediend en er is dan ook een onderzoeksrechter aangesteld om dit voorval uit te zoeken. Het starten van deze procedure betekent dat er met zekerheid een onderzoek zal plaatsvinden. meldt het artikeltje op tomatennet.nl.

Maar toch vind ik het een serieuze zaak: iemands werk en toekomstig inkomen is zonder toestemming van hem afgenomen. Welke klojo doet dat nou? Zeker in tijden waarin je de tomaten aan de straatstenen niet kwijt kunt vanwege de Russen!

Even-zo-goed hierbij een oproep aan iedereen die benaderd wordt met verdacht zaad:
Neem contact op met Paul Stoffels via paul@stoffels-tomaten.be of 0032 495 25 00 23Het hele bericht vind je hier

Geen opmerkingen:

Een reactie posten