dinsdag 9 juli 2013

BigTaste draait overuren.

Is er nieuws? Ja er is zat nieuws, maar ik heb het te druk gehad om het allemaal op te schrijven. De afgelopen week heeft de keuken van Big Taste overuren gedraaid.
De ketchup productie is weer in volle gang en ik weer heb ruim 25 kilo tomaten en 15 kilo paprika's verwerkt. Verder heb ik op de Slow Food Markt in Bergen gestaan, wordt mijn ketchup verkocht in één van de melkhuisjes van Bram en Ilse’s Loeigoeiezuivel en ga de komende weken op de Slow Food Markt in Hoorn staan.
De markten doe ik tegenwoordig samen met Miss Marmalade, dus in één kraam verse jam en verse tomaten ketchup, tomaten chutney en heerlijke paprika en tomaten gelei.

foto: Gabrielle de Kroon
Daarnaast brengt de ketchup meer dan alleen kookplezier. Zo heeft het me de opdracht voor de productie van de 1e Alkmaarse Stadsgroenmarkt opgeleverd. Een nieuw Alkmaars groenevenement dat de eerste keer al zo’n 2.000 bezoekers trok op een druilerige 2e Pinksterdag. 
Verder hoop ik Slow Food Westfriesland ook naar Alkmaar te kunnen halen en ben ik bezig met het opzetten van een nieuw groenproject in Alkmaar: De Rollende Tuinen.
Heb ik dan nog wel tijd over voor ketchup? Zeker wel, daar maak ik tijd voor. Want het is niet alleen leuk om te maken het is ook nog een leuke manier om op allerlei interessante plekken binnen te komen. Mijn ketchup opent deuren!

Dus, Big Taste op woensdag 10 juli, woensdag 31 juli en woensdag 7 augustus van 10 tot 17 uur op de Rode Steen in Hoorn.
En verder is het de hele zomer te koop bij Bram en Ilse op Camping de Buitenplaats in Eenigeburg www.loeigoeiezuivel.nl/

Kom, proef en koop!
Geen opmerkingen:

Een reactie posten